Domov Sistem e-občina SMS obveščanje

SMS obveščanje

1615
Sistem e-občina omogoča pošiljanje urgenih obvestil za občane, ki se v praksi uporabljajo v času naravnih nesreč, za prekuhavanje vode in drugih urgentnih obvestil za občane. Občani se na SMS obveščanje naročijo na spletni strani občine tako, da vpišejo svojo mobilno številko, nato pa v obliki SMS sporočila prejmejo kodo za registracijo, ki jo vpišejo v spletno stran. 

Pred sejo je potrebno na spletno stran dodati gradivo za sejo. Sistem e-občina omogoča, da z eno kljukico članom občinskega sveta ali drugega delovnega telesa pošljete elektronsko pošto s povezavo do gradiva na spletni strani (pošiljanje gradiva po elektronski pošti ni več potrebno), z drugo kljukico pa se lahko pošljejo tudi SMS obvestila z obvestilom o seji (vsem članom ki imajo vnešeno mobilno številko). V kolikor je potrebno, člani lahko z lastnim uporabniškim imenom in geslom lahko dostopajo tudi do internega gradiva na spletni strani.

Za predstavnike krajevnih skupnosti je omogočeno dodajanje dokumentacije za seje KS na spletno stran občine. Za vsako krajevno skupnost pooblaščena oseba (tajnik, urednik gradiva) prejme uporabniško ime in geslo, s katerim dostopa do sej za lastno krajevno skupnost in jih lahko ureja.
URGENTNO SMS OBVESTILO
O PREKUHAVANJU VODEOB DODAJANJU SEJE
MOŽNOST POŠILJANJA SMS SPOROČIL ALI E-POŠTE
SVETNIKOM OZ. ČLANOM
SMS OBVESTILO O SEJI
OBČINSKEGA SVETA ALI DELOVNEGA TELESA
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?